Načelnik opštine, Darko Tomaš i izvršni direktor građevinskog preduzeća „GRADIP“ iz Prnjavora, Milan Bijelić potpisali su danas ugovor o rekonstrukciji Ulica Alekse i Ilije Malića, a ukupna vrijednosti radova je 1.891.349,79 KM.

Nakon potpisivanja ugovora, načelnik Darko Tomaš istakao je značaj s jedne strane što će radove izvoditi domaća firma iz Prnjavora, a s druge strane radi se o pojedinačno najvećem infrastrukturnom projektu koji će biti realizovan u ovoj godini.

Tomaš je na osnovu dosadašnjih iskustava sa „Gradipom“ izrazio uvjerenje da će radovi na rekonstrukciji Ulica Alekse i Ilije Malića biti izvedeni kvalitetno i u predviđenom roku.

„Ovo je jedna od najfrekventnijih i najstarijih ulica u gradu i zaslužila je da bude uređena i dobije novi izgled koji će odgovoriti potrebama stanovnika“ , rekao je on.

Izvršni direktor GP “Gradip“, Milan Bijelić pojasnio je da je predviđena kompletna rekonstrukcija kolovozne konstrukcije, zamjena instalacija na hidro, elektro i kanalizacionoj mreži.

Ugovoreni rok za završetak radova je 160 radnih dana.

SRNA T.S.