Firma “Dis Eurostandard” iz Prnjavora danas je održala treći Kućni sajam na kojem su izložene mašine iz njihovog prodajnog programa. Cilj sajma jeste da se kupcima prikaže jasnija slika kako proizvodnja u stvarnosti funkcioniše i izgleda.

 „U ovakvom poslu je veoma važno steći povjerenje i zadovoljstvo kupaca, te je potrebno raditi na svakodnevnoj saradnji. Firma se bavi obradom, hladnim oblikovanjem lima, površinskom zaštitom, proizvodnjom brušilica, mašina za sječenje i lasersko sječenje, te sve vezano za metalne dijelove možete pronaći u našoj ponudi“, rekao je vlasnik firme Dragan Dujaković.

 Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš naglasio je da firma “Dis Eurostandard” ima veoma važnu ulogu u razvoju ove lokalne zajednice, ali i Republike Srpske, jer ukupan ostvareni prihod prelazi 22 miliona maraka, od čega je izvoz preko 80%. „Porodica Dujaković zaista zaslužuje velike pohvale, jer su svoja iskustva i znanja stečena u Zapadnoj Evropi donijeli u rodni kraj i osnovali firmu koja uspješno radi već 16 godina i zapošljava ukupno 160 radnika“, rekao je Tomaš.