Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Opštine Prnjavor obavještava sportiste i sportske organizacije – klubove sa područja opštine Prnjavor, da su od strane Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, objavljeni sljedeći konkursi:

  • Sufinansiranje aktivnosti sportskih organizacija sa sjedištem u Republici Srpskoj u 2016. godini. Konkurs je objavljen 22.11.2016. godine i ostaje otvoren 21 dan od dana objavljivanja.
  • Sufinansiranje aktivnosti sportskih organizacija lica sa invaliditetom i pojedinaca sportista sa invaliditetom sa sjedištem u Republici Srpskoj, u 2016. godini. Konkurs je objavljen 22.11.2016. godine i ostaje otvoren 21 dan od dana objavljivanja.
  • Sufinansiranje projekata izgradnje, rekonstrukcije i sanacije sportskih objekata ili terena na teritoriji Republike Srpske u 2016. godini. Konkurs je objavljen 23.11.2016. godine i ostaje otvoren 21 dan od dana objavljivanja.
  • Konkurs za raspodjelu sredstava od igara na sreću sportskim organizacijama – klubovima Republike Srpske i sportistima pojedincima. Konkurs je objavljen 23.11.2016. godine i ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu pronaći na stranici Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske: http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mpos/Pages/default.aspx