Deseta redovna sjednica Skupštine opštine Prnjavor biće održana danas, drugog marta sa početkom u 12.00 časova. Na dnevnom redu nalaze se 34 tačke, a odbornici lokalnog parlamenta raspravljaće između ostalog, o Prijedlogu odluke o proširenim pravima socijalne zaštite u opštini Prnjavor za 2022. godinu, Prijedlogu odluke o osnivanju Teritorijalne vatrogasno – spasilačke jedinice Prnjavor, Prijedlogu odluke o visini naknade za uređenje gradskog građevinskog zemljišta, kao i nekoliko odluka o uslovima i načinu prodaje nepokretnosti.

Na dnevnom redu desetog skupštinskog zasjedanja je i Program rada Skupštine opštine Prnjavor za 2022. godinu u prijedlogu i Izvještaj o radu Skupštine opštine Prnjavor, stalnih radnih tijela Skupštine i Stručne službe Skupštine opštine, za 2021. godinu, Prijedlog programa za rješavanje pitanja iz oblasti boračko – invalidske i civilne zaštite u opštini Prnjavor za 2022. godinu i nekoliko izvještaja odjeljenja Opštinske uprave, za prošlu godinu.

Odbornici Skupštine opštine Prnjavor danas će glasati i o razješenju članova Komisije za izbor i imenovanje, razrješenju i imenovanju v.d. članova Upravnog odbora JU Dom zdravlja Prnjavor i Centar za socijalni rad Prnjavor.