Načelnik opštine, Darko Tomaš i vlasnik preduzeća “Mladegs Pak” Prnjavor, Goran Vrhovac danas su obavili primopredaju tehničke dokumentacije i ozvaničili završetak radova na rekonstrukciji i izgradnji gradskog parka “Ljubav, vjera, nada” u čiju izgradnju je utrošeno oko 300.000 KM, a više od polovine sredstava je donacija preduzeća „Mladegs Pak“.
Načelnik Tomaš je naglasio da bez ideje i podrške porodice Vrhovac ovaj projekat ne bi bio realizovan i da Prnjavorčani svih uzrasta od sada u punom kapacitetu mogu koristiti park za odmor i rekreaciju.
“Dobili smo jedan moderan park zahvaljujući početnoj zamisli pokojnog vlasnika preduzeća Srđana Vrhovca, a nastavljeno i realizovano uz podršku Gorana Vrhovca. Posebnu zahvalnost dugujemo i Jelena Vrhovac Popović koja je dio porodice Vrhovac i idejni tvorac sadašnjeg izgleda parka”, rekao je Tomaš.

Preduzeće “Mladegs Pak” već godinama unazad pokazuje svoju društvenu odgovornost učestvujući u svim aktivnostima koje provodi lokalna zajednica, ali i pojedinci.