Opštinska uprava opštine Prnjavor poziva sve privrednike i građane da prisustvuju X  Regionalnom sajmu privrede, poljoprivrede i turizma u Prnjavoru, koji će se održati 19. i 20. maja, u sportskoj dvorani „Sloga“. Na Regionalnom sajmu privrede, poljoprivrede i turizma biće izveden svečani program, kulturno-zabavne manifestacije, te prezentacija različitih proizvoda.

Sajamski izlagači i gosti imaće mogućnost da se upoznaju sa privrednim potencijalima opštine Prnjavor, da saznaju više informacija o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primjerima iz prakse, ali i da  uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima sajma, da čuju sve o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primjerima iz prakse, da postave pitanja, stupe u direktan kontakt sa zvaničnim predstavnicima opštine te uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima Sajma.

Organizatori sajma su kompanija „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka i Opština Prnjavor, uz pokroviteljstvo predsjednika Vlade Republike Srpske, gospodina Radovana Viškovića, kao i Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i poljoprivrede i Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH.

Svečano otvaranje sajma planirano je za 11:00 časova, 19. maja, u sportskoj dvorani „Sloga“ u Prnjavoru. Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 19:00 časova.