Komemoracija povodom smrti Gorana Marića, odbornika u Skupštini opštine Prnjavor, održana je u prnjavorskom Centru za kulturu. Marić je sahranjen danas u mjesnom groblju u Potočanima. Goran Marić, odbornik u Skupštini opštine Prnjavor, prije dva dana iznenada je preminuo. Bio je borac prve kategorije i RVI osme kategorije. Odbornik u SO Prnjavor bio je u dva mandata. U prnjavorskom Centru za kulturu danas je održana komemoracija povodom njegove smrti, a posljednje riječi uputili su mu najbliži saradnici i prijatelji.

“Htio bih u ime Skupštine opštine i svoje lično ime, u ime OO NDP-a, i u ime svih prijatelja Gorana Marića, da izrazim najdublje saučešće porodici Gorana Marića, sa riječima da je zaista ovaj gubitak veliki udarac za nas sve i da će jako teško biti nadoknaditi takvog čovjeka, koji je u svakom ternutku bio iznad svega čovjek”, riječi su kojima se od svog prijatelja oprostio Miro Šikarac, predsjednik OO NDP Prnjavor. “Goran je uvijek bio spreman da pomogne, da priskoči u pomoć, on nas je sve uveseljavao i na najbolji način znao da bude svima prijatelj, i kad je najteže, a i kad smo se radovali”, rekao je Šikarac.

Predsjednik SO Prnjavor Željko Simić uputio je, u ime Skupštine opštine Prnjavor, porodici prerano preminulog Gorana Marića, iskreno saučešće. “Skupština opštine je izgubila vrijednog odbornika, čovjeka koji je imao široke vidike, koji je volio svoju Mjesnu zajednicu Potočane. Volio je ljude koji su ga birali, svoj narod i uvijek se zalagao za interese ljudi koje je predstavljao. Neka je vječna slava i hvala Goranu Mariću na svemu onome što je učinio i za opštinu Prnjavor i za lokalni parlament”, rekao je Simić. Goran Marić preminuo je u 54. godini života. Radio je i u privatnom sektoru kao izvođač građevinskih radova. Iza njega ostalo je dvoje djece i supruga. Marić je sahranjen danas u mjesnom groblju u Potočanima.

TV K3