Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor prikazali su danas u krugu Vatrogasnog doma pokaznu vježbu spašavanja unesrećenih u saobraćajnim nezgodama i gašenje zapaljenih vozila. Takođe, od 09 do 15 časova građani opštine Prnjavor mogli su pogledati izloženu opremu i vozila kojima raspolaže ova jedinica.

 Dragan Miladinović, zamjenik starješine Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor ističe da je izgradnja novog Vatrogasnog doma znatno poboljšala uslove rada, te da vatrogasci mogu što bolje odrađivati svoje zadatke. „Danas su prezentovane i nove radne vatrogasne uniforme i velika zahvalnost načelniku opštine što je pored izgradnje novog Vatrogasnog doma i nabavke novih vatrogasnih vozila nastavio da ulaže u ovu jedinicu kako bi što bolje odgovorili zadacima pred kojima se nalazimo“, rekao je Miladinović.

 Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš čestitao je pripradnicima Teritorijalne vatrogasne jedinice na uspješno izvedenoj pokaznoj vježbi, te zahvalio na odgovornom i profesionalnom obavljanju ovog posla, čime podižu nivo sigurnosti svih građana naše lokalne zajednice. „Uvjeren sam da TVJ trenutno raspolaže i tehnički i kadrovski sa dovoljnim kapacitetima i da mogu odgovoriti svakom zadatku koji se nađe pred njima“, rekao je Tomaš, uz želju da posla imaju što manje.