Odjeljenje za prostorno uređenje Opštinske uprave opštine Prnjavor, obavještava građane i stručnu javnost opštine Prnjavor, da svakim radnim danom od 07.00 do 15.00 časova mogu izvršiti javni uvid u nacrt Studije uticaja na životnu sredinu za projekat površinskog kopa – eksploatacija tehničkog građevinskog kamena krečnjaka na ležištu „GRIČ“, opština Prnjavor, eksploatacione površine cca 16 ha, investitora „GRADIP“ a.d. Prnjavor, u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje, Opštinske uprave opštine Prnjavor, ulica Karađorđeva broj 2, prizemlje, soba broj 4.

Primjedbe i sugestije na nacrt Studije uticaja na životnu sredinu za projekat površinskog kopa – eksploatacija tehničkog građevinskog kamena krečnjaka na ležištu „GRIČ“, opština Prnjavor, eksploatacione površine cca 16 ha, investitora „GRADIP“ a.d. Prnjavor, mogu se upisati u knjigu prijedloga, primjedbi i sugestija koja se takođe nalazi u Odjeljenju za prostorno uređenje, kao i dostaviti u pismenoj formi poštom Odjeljenju za prostorno uređenje.

 Javna rasprava o Studiji uticaja na životnu sredinu za projekat površinskog kopa – eksploatacija tehničkog građevinskog kamena krečnjaka na ležištu „GRIČ“ opština Prnjavor, eksploatacione površine cca 16 ha, investitora „GRADIP“ a.d. Prnjavor, održaće se dana 12.08.2021. godine u sali Skupštine opštine Prnjavor, sa početkom u 12.00 h.

Sve informacije u vezi sa javnim uvidom i održavanjem javne rasprave mogu se dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje i na telefone broj: 051/663-162 ili 051/663-740, lokal 227.