JU Dječiji vrtić “Naša radost”

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine Željko Simić posjetili su danas dječije vrtiće i mališanima uručili paketiće povodom nastupajućih praznika. „Podijelili smo 300 paketića za mališane u pet dječijih vrtića i ovo je jedna od najljepših aktivnosti tokom godine“, rekao je načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i dodao da su danas posjetili Dječiji vrtić “Naša radost” i područno odjeljenje ovog vrtića u Ilovi, te vrtiće Pčelica, Bambi i Mikislend. On je naglasio, da su u proteklom periodu pokrenute određene aktivnosti na stvaranju boljih uslova za najmlađe stanovnike.

JU Dječiji vrtić “Naša radost”, područno odjeljenje Donja Ilova

„Nastavićemo stvarati bolje uslove za predškolsko obrazovanje, ne samo u gradu, nego i na području cijele opštine“, rekao je Tomaš i naglasio da je Prnjavor bila lokalna zajednica sa najmanjih procentom djece obuhvaćene predškolskim obrazovanjem, te da su svi zajedno radili kako bi se to stanje popravilo. Predsjednik Skupštine opštine Željko Simić izrazio je zadovoljstvo što je danas imao priliku družiti se sa najmlađima, pogledati nastupe koje su pripremili i uručiti im poklone. „Obaveza nam je da u narednom periodu stvorimo još bolje uslove za naše najmlađe“, rekao je Simić.

Dječiji vrtić “Pčelica”

U sljedećoj sedmici načelnik i predsjednik će posjetiti i osnovne škole i učenicima prvi, drugih i trećih razreda uručiti paketiće, kao i štićenicima Dnevnog centra „Neven“.

Dječiji vrtić “Bambi”

Dječiji vrtić “Mikislend”