Odjeljenje za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu Opštinske uprave opštine Prnjavor, obavještava javnost opštine Prnjavor, da je na osnovu Projekta banjske rehabilitacije ratnih vojnih invalida i članova porodica poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske za 2021. godinu, raspisanog od strane Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite i rasporednog naloga, opštini Prnjavor pripalo 12 mjesta za korisnike banjske rehabilitacije.

Komisija za izbor korisnika banjske rehabilitacije, pri Odjeljenju za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu, raspisala je Javni poziv za banjsku rehabilitaciju na koji se javilo 34 lica, od čega 20 članova porodica poginulih boraca, 1 porodica poginulog ili umrlog borca za vrijeme odobrenog odsustva iz jedinice i 13 ratnih vojnih invalida.

Komisija je sačinila Listu izabranih korisnika banjske rehabilitacije na koju je Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite dalo saglasnost.

Po Planu 12 izabranih korisnika upućuje se dana 25.10.2021. godine u ZTC „ Banja Kulaši“ Prnjavor, u trajanju od 10 dana.

Odjeljenje za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu Opštinske  uprave opštine Prnjavor, organizuje odlazak i povratak izabranih korisnika u banjsko-klimatsku ustanovu, a sredstva su obezbijeđena u budžetu opštine Prnjavor.

Polazak je 25.10.2021. godine u 09:00 časova ispred zgrade Opštine Prnjavor u ulici Svetog Save broj 10, a povratak 04.11.2021. godine u 10:00 časova ispred ZTC „Banja Kulaši“ Prnjavor.