Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i šef filijale Mikrokreditnog društva „Mikrofin“, Ljubomir Mijić otvorili su danas u sportsko – rekreativnom centru  „Borik“ dječije igralište. Novo igralište otvoreno je na radost brojnih mališana. Izgradnju i opremanje igrališta finansirala je kompanija „Mikrofin“, a lokaciju je obezbjedila Opština Prnjavor.

Načelnik Tomaš izrazio je zadovoljstvo zbog izgradnje novog igrališta, te se zahvalio na vrijednoj donaciji. „Zahvalni smo našim prijateljima iz „Mikrofina“ što su u okviru svoje akcije izabrali Prnjavor za jedan od gradova koje će uljepšati novim igralištem. Svaka lokalna zajednica, pa tako i Prnjavor, ima stalnu potrebu da unapređuje uslove za svoje najmlađe sugrađane, i zato nam je danas posebno zadovoljstvo da otvaramo ovo igralište na veliku radost naših mališana“, rekao je Tomaš.

 

Ovo je već šesto igralište koje je „Mikrofin“ donirao u gradovima BiH, u nastojanju da dvadesetu godišnjicu od osnivanja obilježi ukazivanjem na potrebe najmlađe populacije. Šef filijale Mikrokreditnog društva „Mikrofin“, Ljubomir Mijić istakao je da se na ovaj način kompanija nastoji odužiti lokalnoj zajednici u kojoj uspješno posluje već godinama.

 

„Uvjeren sam da naš primjer treba da slijede i druge kompanije, brinući se o svom okruženju i promovišući princip društveno odgovornog poslovanja u sredinama u kojima posluju“, kazao je Mijić.