Stanovnici Štrbaca-zaseok Muse, od danas su bogatiji za pola kilometra asfaltiranog putnog pravca. Tim povodom posjetio ih je i načelnik opštine Prnjavor, dr Siniša Gatarić.

“Prije mjesec dana započeli smo zemljane radove na ovom putu dužine 1.800 metara, a tada smo obećali da će uskoro biti postavljen i asfalt. Kao što vidite, mi smo naše obećanje ispunili”, kazao je Gatarić.

On je dodao da će pored svih kuća koje se nalaze uz ovaj dio puta biti postavljen asfalt, jer je u planu da se u narednom periodu asfaltira i put prema Jusupovićima, te da se spoji sa tom dionicom.

Mještanin zaseoka Muse, Slobodan Radulović, zahvalio se načelniku opštine Prnjavor na urađenom poslu, istakavši da je ovaj dio puta veoma bitan.

“Dugo smo čekali ovaj dan i zahvaljujemo se našem načelniku jer je pored svih problema uspio da obezbijedi sredstva za asfaltiranje”, kazao je Radulović.

Postavljanje asfalta na pomenutoj dionici puta koštalo je oko 30.000 KM, a novčana sredstva je obezbijedila opština Prnjavor.

Gatarić je rekao i da su u toku radovi na pripremama za asfaltiranje puta u Segićima, te izrazio nadu da će se i ova dionica puta uskoro modernizovati, jer je veoma važna za stanovnike ovog dijela opštine Prnjavor, a spaja i više opština.

prnjavorlive.info