Prvu bebu rođenu u 2019. godini u prnjavorskom porodilištvu posjetili su danas načelnik opštine, Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić.

Bebu Igora darivali su zlatnim dukatom, a majci Bojani uručili su prigodne poklone. Prva beba rođena u Novoj godini u Prnjavoru je Igor Cvijetić, drugo dijete u porodici Cvijetić. Majka Bojana rekla je da je porod prošao odlično i da je Igor rođen na Badnji dan. „Zahvaljujem se doktoru Cvijanoviću i cijelom medicinskom osoblju na tretmanu, kao i načelniku opštine i predsjedniku Skupštine na poklonima“, rekla je Cvijetić.

 

Načelnik Tomaš je poželio porodici Cvijetić da bude više djece, te naglasio da je ovo najljepši božićni poklon i porodici Cvijetić i opštini Prnjavor. „Ovo je razlog zašto svi trebamo uložiti napore da ovo porodilište opstane još najmanje ovoliko godina, koliko je do sada bilo ovdje. Moja zahvalnost i doktorima i babicama, kao i rukovodstvu Doma zdravlja, jer ulažu ogroman napor da ovo porodilište bude na visokom nivou. Lokalna uprava će im pružiti punu podršku“, rekao je Tomaš. Igor Cvijetić, prva beba rođena je šestog januara u 23:30 časova, teška je 4250 grama i duga 56 centimetara.