Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš upriličio je prijem za članove Opštinske organizacije slijepih iz Prnjavora. Na sastanku su razgovarali na temu o mogućnostima Opštine u pomoći slijepim osobama i njihovim organizacijama.

„Zadovoljstvo mi je da konstatujem da je ova organizacija izuzetno aktivna i da oni nisu aktivni samo na današnji dan već djeluju tokom cijele godine. Danas smo razgovarali o obezbjeđenju adekvatnog prostora za rad, nabavke određene opreme te o mogućnostima izgradnje kuglane u sklopu planirane izgradnje sportske dvorane u Prnjavoru“ kazao je gospodin Tomaš istakavši da su ovo važni problemi kako za organizaciju tako i za cijelu lokalnu zajednicu.

„Veoma smo zahvalni načelniku na razumijevanju i podršci koju pruža našoj organizaciji, što nam je izuzetno važno za razvijanje i unapređenje našeg rada i aktivnosti, te da osobe sa invaliditetom u budućnosti dovedemo na viši nivo socijalizacije i olakšamo pristup društvu i sredini u kojoj živimo“, rekao je predsjednik Opštinske organizacije slijepih Prnjavor, Goran Vasić.