Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš upriličio je danas prijem za rukovodstvo FK “Mladost” iz Štrbaca. Opština Prnjavor je u ranijem periodu nabavila opremu za članove ovog kluba, a na današnjem sastanku razgovaralo se o nabavki kontejnera za potrebe samog kluba i mogućnosti finansijske podrške da se ogradi sportski teren.

Načelnik Tomaš je pohvalio sportski kolektiv FK “Mladost” i njegovo rukovodstvo. „Veliku zahvalnost bih uputio i Mili Mariću koji već godinama okuplja omladinu sa područja ruralne sredine, te ih na taj način motiviše i približava sportu, doprinoseći razvoju istog“, rekao je načelnik Tomaš.

Trener FK “Mladost”, Mile Marić zahvalio se načelniku na neizmjernoj podršci i razumijevanju koje im je pružio, te se nada saradnji i u budućnosti. „FK “Mladost” se takmiči u Područnom fudbalskom savezu Doboj, a prioritet jeste da se osposobi naš teren i da dalje takmičenje možemo nastaviti na domaćem terenu“, rekao je Marić.

Fudbalski klub broji 24 djece, a posebno treba istaći da su među njima i dvije djevojčice, Marina Marijanović i Dijana Zoran. Marina trenira fudbal već dvije godine, a cilj joj je da sa ekipom igra na domaćem terenu i da postignu što bolje rezultate u budućnosti.