U JU “Centar za kulturu” Prnjavor danas su načelnik opštine, Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić organizovali prijem i uručili vrijedne nagrade za najuspješnije učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola sa područja opštine, među kojima su i oni koji su postigli značajne rezultate na republičkim takmičenjima.

Načelnik opštine, Darko Tomaš čestitao je svim dobitnicima nagrada na ostvarenim rezultatima poručivši da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti sa nagrađivanjem najboljih pojedinaca i kolektiva.

“Ovo je jedan od ljepših događaja na području naše opštine, a ovom prilikom čestitao bih svim đacima na odličnom uspjehu koji su trudom i zalagenjem postigli tokom godina školovanja. Opština Prnjavor prepoznaje trud i rad najbojih i svakako to nagradi”, istakao je on.

Ovogodišnji dobitnici nagrada su Marija Kalabić, Jovan Cvijanović, Jasmina Halilić, Marina Petrović, Kristina Stojković, Ognjen Đurić, Danijela Stanojević, Matej Radić, Lara Sladojević, Anđela Ignjić, Sara Sandić, Kristina Samardžija, Nataša Stojanović, Tara Đuraš, Lana Marinković, Nikolina Čerketa, Nikola Zemun, Marija Malešević, Jovana Marić, Bojan Topić, Milica Blagojević, Kristijan Slijepčević, Miloš Prelić, Jovan Čolić, Nemanja Danojević, Isidora Gojković, Nikolina Čolić, Ilija Preradović.

Takođe, nagrađene su i tri ekipe JU “Ivo Andrić” Prnjavor – mali fudbal, JU Gimnazija Prnjavor – najbolja mapa likovnih radova i JU OŠ “Branko Ćopić” Prnjavor – prvo mjesto ekipno na republičkom takmičenju “Kako biti siguran na internetu”.