Načelnik opštine, Darko Tomaš i rukovodilac radne jedinice preduzeća „MG MIND“ u Prnjavoru, Mladen Galić potpisali su danas ugovor o rekonstrukciji ulice Branka Ćopića u vrijednosti od 54.168,74 KM.

 Nakon potpisivanja ugovora načelnik Tomaš istakao je, da je ovo jedna od veoma važnih ulica u našem gradu. „Prošle godine KP „Vodovod“ Prnjavor saniralo je kompletne vodovodne instalacije u ovoj ulici, a sada je potrebno da se riješe trotoari i asfalt. Zahvalio bih još jednom Republičkom sekretarijatu za raseljena lica i migracije, koji su obezbijedili iznos od 50.000KM za rekonstrukciju ove ulice“, rekao je Tomaš.

„Važno je još napomenuti da je Opština Prnjavor tri puta raspisivala tender za izbor izvođača radova u ovoj ulici. Na prvom tenderu smatrali smo da su ponuđene cijene previsoke, te smo tender poništili, a drugi put se niko nije javio. Na raspisanom trećem tenderu dobili smo izvođača, preduzeće „MG MIND“, te iz ranijih iskustava sa njima smatramo da će ovo biti kvalitetno urađeno“, dodao je Tomaš.

Rukovodilac radne jedinice preduzeća „MG MIND“ u Prnjavoru, Mladen Galić rekao je da će ulica Branka Ćopića biti rekonstruisana čim to vremenski uslovi dozvole, a rok za završetak radova je 10 radnih dana.