Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i predstavnik firme „MG Mind“ Mladen Galić potpisali su danas ugovor o izgradnji pješačkih staza u ulicama Novaka Pivaševića, Hilandarskoj, Bože Tatarevića, Miloša Kondića i vojvode Bojovića u Prnjavoru. Vrijednost ugovorenih radova je 195.000KM, a kompletan iznos sredstava obezbijedili su Vlada Republike Srpske i Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju.

„Ono što je važno napomenuti jeste da su pješačke staze vezane za osnovnu i srednju školu, da će trotoari biti izgrađeni od osnovne škole ‘Branko Ćopić’ do stočne pijace i, s druge strane, do hotela ‘Siti’, te da će treći dio projekta biti rekonstrukcija trotoara od Katoličke crkve do bivše zgrade Crvenog krsta“, izjavio je Tomaš, te izrazio zahvalnost Vladi Republike Srpske i Ministarstvu za ekonomske odnose i regionalnu saradnju na finansijskoj podršci.

Predstavnik firme „MG Mind“ Mladen Galić istakao je da je rok za realizaciju 45 radnih rada od početka izgradnje, te naglasio da će radovi biti izvedeni po najvišim standardima.