Prnjavorski vašar, 109. po redu počinje danas, a prostor površine od 10.000 kvadratnih metara, popunjen je brojnim zabavnim i drugim sadržajima. Priliku da prvi posjete vašar imali su juče polaznici Dječijeg vrtića „Naša radost“.

Organizator manifestacije, KP „Park“ Prnjavor obezbjedio je besplatne vožnje na zabavnim atrakcijama za sve mališane koji pohađaju ovaj vrtić i poklone od sponzora (marketi „Fortuna“, pekara „Cvijeta“, štamparija „Tehnoprint“ i cvjećara „Dada“).

Tradicija vašara zaživjela je povodom Preobraženja Gospodnjeg, krsne slave opštine Prnjavor i traje tri dana, a osim domaćih, vašar posjete i brojni posjetioci iz susjednih opština.

Zbog održavanja vašara, privremeno će biti obustavljen saobraćaj u ulici ulice Bože Tatarevića (oba smjera u ulici Bože Tatarevića od objekta „Rasprom“  d.o.o. do objekta „Kogoderm“ d.o.o., u jednom smjeru u ulici Bože Tatarevića od raskrsnice sa ulicom Stevana Mokranjca (restoran „Leut“) do raskrsnice od objekta „Rasprom“ d.o.o i zabrana parkiranja i zaustavljanja vozila u dijelu ulice Bože Tatarevića do raskrsnice sa ulicom Stevana Mokranjca (restoran „Leut“) do raskrsnice kod objekta „Rasprom“ d.o.o), u periodu:

  • avgust od 17.00 do 19. avgust do 02.00 časa
  • avgust od 17.00 do 20. avgust do 02.00 časa
  • avgust od 17.00 do 21. avgust do 02.00 časa.