Načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić obišao je radove na izgradnji puta u Velikoj Ilovi, putni pravac od crkve prema Šereg Ilovi i Šibovskoj, u dužini od 2 kilometra i 300 metara. „Vrijednost radova iznosi preko 80.000 KM i ovo je prva faza, koja podrazumijeva zemljane radove. U narednom periodu nastavićemo aktivnosti, da bi ovaj put doveli u stanje puta prve kategorije, sa tamponom i asfaltom“, rekao je načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić.

Milenko Maletić, predsjednik Građevinskog odbora je istakao, da je značaj ovog puta veliki, da su radove čekali deset godina i da sada zahvaljujući doktoru Gatariću, oni se odvijaju odvijaju po planu.

U skladu sa programom koji je usvojila Skupšina opštine Prnjavor, nastavljaju se radovi na izgradnji infrastukture.Načelnik Gatarić je najavio, da se u narednom periodu mogu očekivati radovi u nekoliko mjesnih zajednica, a prema planu asfaltirani će biti putevi u Gornjim i Donjim Vijačanima, Ilovi, Okolici i Štrpcima. Ove godine bi prema Gatarićevim riječima, prve metra asfalta trebala dobiti i Otpočivaljka. „Pored nekoliko mjesnih zajednica radićemo i u samom gradu. Prvi put ćemo renovirati dio ulice pored buvljaka, u dužini od  200 metara i to na dijelu gdje je ta ulica i najviše devastirana. Radićemo po projektu, sa zamjenom sve prateće infrastrukture vezano za vodovod i kanalizaciju“, rekao je Gatarić. On je naglasio,  da će konačno biti rješeno i pitanje ulice Milana Tepića.