SAMSUNG CSCPovodom vaskršnjih praznika na gradskom trgu u Prnjavoru, danas je otvoren mini sajam na kome su proizvode izložili proizvođači rakije, meda, cvijeća, slatkiša i drugih predmeta ručne izrade. U toku sajma na trgu će biti izloženo veliko vaskršnje jaje, koje su tokom otvaranja oslikali mališani iz JU Dječiji vrtić „Naša radost“.

SAMSUNG CSCOvo neobično umjetničko djelo rad je slika Ivana Nešića iz Prnjavora. Predsjednik Skupštine opštine Prnjavor Borko Lukanović rekao je da je ovo drugi mini sajam koji je organizovan kako bi mali proizvođači predstavili predstavili svoje proizvode,a samim tim i ponudu opštine Prnjavor. „Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa organizovali smo mini sajam, na kome su se predstavili izlagači koji imaju male porodične biznise. Namjera nam je da naše stanovništvo upoznamo sa njihovim radom.„, rekao je Lukanović.

SAMSUNG CSCOn je najavio, da će u nedjelju na Vaskrs u Domu kulture biti održan kulturno – umjetnički program SPKD „Prosvjeta“ sa početkom u 16.00 časova, a da će koncert grupe „Riblja čorba“ biti održan u 22.00 časa. Planirao je da koncert bude održan na gradskom tru, a u slučaju loših vremenskih prilika u sportskoj dvorani „SLOGA“.

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC