bosiljčićGlumac Ivan Bosiljčić predstavio se publici u Prnjavoru autorskim projektom “Par stihova za nas” u kojem, kako je rekao, kroz muzičku ispovijest i stihove poznatih pjesnika govori ponešto o sebi, djetetu, ljubavi, braku i životu.

Muzičko-poetsko veče “Par stihova za nas” režirano je kao kombinacija popularnih muzičkih tema, filmske muzike, ruskih romansi, savremene pop muzike i poezije najvećih književnih imena.

“Program je napravljen tako da bismo se susretali. U Beogradu igram mnogo predstava koje se ne mogu `maknuti` iz grada zbog čega sam napravio ovaj lepi, mali sastav da bismo mogli da se susrećemo sa ljudima licem u lice, i što je najbitnije da se radujemo”, rekao je Bosiljčić sinoć Srni.

On je naveo da mnogi smatraju da je “Par stihova za nas” program za ženski dio publike, ali da on zapravo krije u sebi priču iz muškog ugla i određene poruke i muškarcima.

Bosiljčić je rekao da ga je reakcija publike u Domu kulture u Prnjavoru, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta iznenadila, iako je već imao priliku da nastupa u Prnjavoru.

“Nešto je ovdje `sazrelo`, ljudi burno reaguju, možda zato što je muzika u pitanju, pa je publika bila nekako saživljena, baš sam prijatno iznenađen. Odlazim odavde dirnut”, rekao je Bosiljčić.

Gostovanje Bosiljčića jedan je od kulturnih događaja koji će do kraja marta biti organizovani povodom obilježavanja Dana opštine Prnjavor.

SRNA /T.S/