Двориште Влајка Санчанина најуређеније је приватно двориште, док је двориште винарије “Фазан” најуређеније двориште у категорији двориште јавне установе/организације/привредног субјекта.

Награду за науређеније домаћинство на селу добио је Зоран Кобић из Штрбаца, најуређенији балкон је балкон Невене Бојановић Игњатић, док је двориште Заједнице етажних власника Улица борачка 19А, најуређеније двориште заједница етажних власника.

Специјалну награду за укључивање младих у подизању свијести о очувању и заштити животне средине добио је Никола Красић из Гусака, док је СПЦ Велика Илова побједник у посебној категорији “Најуређеније по гласовима грађана”.

Градоначелник Дарко Томаш уручио је побједницима ове традиционалне акције новчане награде и плакете.

“Искрене честитке овогодишњим побједницима. Власници најуређенијих дворишта уложили много труда, времена, али и новчаних средстава како би уредили свој животни простор и сигурно су прави примјер другима. Вјерујем да на подручју нашег града има још много лијепих и уређених дворишта која би могла учествовати у овом такмичењу и надам се да ће у наредном периоду број пријављених кандидата бити већи”, рекао је Томаш.

У овогодишњој акцији извора најуређенијих дворишта учествовало је 16 кандидата.