Град Прњавор биће домаћин музичког фестивала “Ритам Европе” сљедеће године захваљујући побједи коју су Прњавору донијеле Маја Китић и дјевојке из плесног клуба “Гема”.
“Жељела бих да се захвалим свима коју су ове године гласали за нас, својим Прњаворчанима и људима широм Републике Српске. Посебно желим да се захвалим нашем градоначелнику Дарку Томашу који нас је подржао финансијски и организационо и који је био наша подршка на Палама”, рекла је Маја Китић вокал који је врхунски извео пјесму “Тату” шведске побједнице Лорен.
Директор програма “Ритам Европе” Игор Карадаревић нагласио је, да је наступ које су извеле дјевојке које су представљале Прњавор на овом такмичењу, најбољи и најквалитетнији наступ до сада приказан на овом такмичењу.
Градоначелник Дарко Томаш је честитао дјевојкама на спектакуларном наступу и рекао да нико боље у посљедње вријеме није представио Прњавор него што су то урадиле ове дјевојке.
“Заиста сам одушевљен са свим овим што су дјевојке урадиле, али није то сличајно дошло, то је прије свега резултат вишегодишњег труда и рада, а не само тренутног и сви смо заиста уживали” истакао је Томаш.
Екипа Прњавора као награду за побједу добила је путовање у Шведску, земљу коју су представљале на овом такмичењу, а за седам дана путују у Будву како би наступиле у ревијалном дијелу “Ритма Европе” у Црној Гори.