Двориште Велибора Вујиновића из Прњавора најуређеније је приватно двориште, док је двориште ЈУ Гимназија Прњавор најуређеније двориште у категорији двориште јавне установе, организације и привредног субјекта.
Најуређеније домаћинство на село је домаћинство породице Сибинчић из Доњих Смртића, најуређенији балкон је балкон Драгана Красића из Гусака, док је двориште Заједнице етажних власника, Улица борачка 19А, најуређеније двориште заједница етажних власника.
Специјална награда за уложени труд, естетски угођај и амбијент уручена је Драги Божуновићу из Грабик Илове, док је домаћинство породице Сибинчић освојило посебну награду у категорији „Најуређеније по гласовима публике“.
Градоначелник Дарко Томаш организовао је данас пријем за побједнике ове традиционалне акције, коју локална управа организује с циљем подизања свијести о очувању и заштити животне средине.
„Искрене честитке власницима најуређенијих дворишта. Много труда, времена, али и финансијских средстава они су уложили како би уредили своја дворишта и сигурно су прави примјер другима. Увјерен сам, да на подручју Града има још много домаћинства која би могла учестовати у овој такмичењу, али власници немају навику да се пријављују. Надам да ће се то промјенити и да ће број пријављених кандидата из године у годину бити све већи“, рекао је Томаш.
У овогодишњој акцији „Бирамо најуређеније“ учествовала су 22 кандидата, а власницима најуређенијих дворишта данас су уручене плакета и новчане награде.